Hvis du er ligesom mig, så er du på et budget. Du vil gerne se smuk ud, men du ønsker ikke at bruge dine livsopsparinger på det. Derfor er jeg vild med disse billige makeup-tutorials, der bruger produkter, som kan findes i ethvert apotek. I dette blogindlæg vil vi diskutere tre forskellige looks, der hver især er under ti dollars. Så uanset om du er på udkig efter et naturligt hverdagslook eller noget mere glamourøst, er der helt sikkert en tutorial til dig! 

Hvis du er på udkig efter billig makeup, der holder hele dagen, kan du ikke gå galt i byen med en mat finish. Hvis du vil have et naturligt look, der ikke koster dyrt, kan du prøve en tonet fugtighedscreme eller en BB-creme. Hvis du er ude efter et mere glamourøst look, kan du vælge en glimtende øjenskygge eller læbestift. Uanset din stil er der en budgetvenlig løsning til dig. 

Hverdagslook 

For at få et naturligt hverdagslook skal du starte med at påføre en tonet fugtighedscreme eller BB-creme i ansigtet. Dette giver dig en smule dækning og fugt. Påfør derefter en mat øjenskygge i en naturlig farve som beige eller brun. Du kan også bruge en bronzer til at give dine kinder lidt varme. Afslut med en let lipgloss eller balsam. 

Glamourøst look 

Hvis du går efter et mere glamourøst look, skal du starte med at påføre en glimtende øjenskygge i en neutral farve som champagne eller beige. Derefter skal du sætte en mørk eyeliner på dine øjne og lægge lidt mascara på. Til kinderne skal du bruge en rødme i en rosenrød nuance. Afslut med en nudefarvet læbestift eller gloss. 

Smoky Eye-look 

For at få et smoky eye-look skal du starte med at påføre en øjenskyggeprimer på dine øjenlåg. Det hjælper øjenskyggen med at holde sig på plads hele dagen. Påfør derefter en mørk øjenskygge over hele øjenlåget og ind i øjenfolden. Tilføj nogle lysere nuancer i den inderste øjenkrog og over øjenfolden. Til sidst skal du sætte en sort eyeliner på dine øjne og lægge mascara på. 

Jeg håber, at du nød disse billige makeup tutorials! Der er et par ting, du skal huske på, når du køber makeup. Først og fremmest skal du ikke være bange for at eksperimentere. Bare fordi et produkt er billigt, betyder det ikke, at det kan se godt ud!